Návod na etiketu
V restauraci si nikdy sami nebereme jídelní lístek. Podle etikety o vše žádáme personál
Návod na etiketu
České Budějovice
S návštěvou restaurace je spojena celá řada pravidel etikety. Týkají se už toho, jak do podniku přicházíme a jak se usazujeme ke stolu, připomíná v pořadu Návod na etiketu Alena Špačková.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V restauraci si jako první objednává nejvýznamnější osoba, v páru tedy žena
Návod na etiketu
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Seriál týdne pod Ještědem
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Jak se dnešní pravidla stolování liší od etikety renesanční Itálie?
Glosa Pavla Maurera
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj