Návod na etiketu
Sníst při čekání na jídlo v restauraci pečivo připravené na stole? Velký český nešvar
Návod na etiketu

České Budějovice
Víte, co je amuse-bouche? Drobné jídlo, které v restauraci dostaneme ještě před objednanými pokrmy, aby se navnadily chuťové buňky. K tomu můžeme popíjet aperitiv. Připomíná to Alena Špačková v dalším díle Návodu na etiketu věnovanému návštěvě restaurace.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak poznat dobrou restauraci? Podle počtu jídel v menu i podle ubrusů
Návod na etiketu
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Určitě se vám někdy stalo, že při čekání na jídlo v restauraci býváte nervózní. Některé…
Glosa Pavla Maurera
-
Ke kořenům české gastronomie: Robert Loose. Chcete vědět, který národ vaří jako pejsek s…
Hovory
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zdravá výživa: Máme pro vás recept na borůvkový džem s jablky. Povíme vám, čím jsou pro nás…
Poradíme vám
-
U večeře se správnou výslovností
Čeština na vlnách
-
V Praze - Kyjích nalezneme nenápadnou restauraci Šimanda. Můžeme tu ochutnat rozličné pokrmy…
Rozhlas u plotny