Host Radiožurnálu
Chuť pepře dělá nejen jeho barva, ale i velikost. Kde najdete ten nejlepší?
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Kambodža byla symbolem tyranského režimu. Dnes ji Klára Dohnalová a David Pavel objevují jako pozoruhodnou zemi, kam se v současnosti vrací tradice pěstování vynikajícího pepře. Daří se díky tomu zlepšovat životní podmínky místních lidí? Jak se určuje kvalita pepře? A proč chutná ten bílý tak zvláště? Ptala se (a ochutnávala) Patricie Strouhalová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poučení z neetického bourání petřínské vily? Vymezit památkářům, co a jak chránit, navrhuje Pospíšil
Dvacet minut Radiožurnálu
-
24 tisíc dětí ulice v Kambodži: na vině jsou i turisté
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc
Jak to vidí...
-
Bikeři Novák a Zejda: Po všech výletech jsme dobrý tým a umíme si sáhnout na dno
Na place
-
Na podzim je teplická botanická zahrada v té nejlepší kondici, láká návštěvníky její ředitel
Host Dopoledního expresu
-
Za buddhistickou stavbou už nemusíte do Nepálu. Stačí se...
Česko – země neznámá
-
Díl 2: Přestupní stanice Vídeň
Příští adresa: JAR
-
v
Seriál Radiožurnálu