Glosa Pavla Maurera
Upadl jsem na dno gastronomických orgií, svěřuje se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Jemně trhané vepřové se zeleninou a chlebem jako předkrm, králičí hřbet se střapačkami a kachní stehýnko se škubánky jako hlavní chody a samozřejmě dezert. Zní to jako výborné menu. Proč se jím ale kuchař hostům nezavděčil?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Znáte nejtypičtější český fast food? ptá se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Mandle: Co všechno se z nich dá připravit?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Kuřecí prsa v kari omáčce. Exotika na českém talíři potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i oči
Vaříme s Habadějem
-
Italská kuchyně není jen pizza a těstoviny
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Velikonoční pochoutkový mrskut s Pavlem Zedníčkem
Pochoutky na talíři