Glosa Pavla Maurera
Upadl jsem na dno gastronomických orgií, svěřuje se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Jemně trhané vepřové se zeleninou a chlebem jako předkrm, králičí hřbet se střapačkami a kachní stehýnko se škubánky jako hlavní chody a samozřejmě dezert. Zní to jako výborné menu. Proč se jím ale kuchař hostům nezavděčil?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Pavel Maurer prozrazuje recept na domácí sekanou: Přidejte čerstvě natrhanou kopřivu
Glosa Pavla Maurera
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 10. 2021
Pochoutkový rok
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Krkovička v ostrém leču
Apetýt
-
Jak se z obyčejných palačinek stanou neobyčejné? Přišli na to v Chocni
Radioporadna
-
Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou
Dopolední expres
-
Jak vypadala gastronomie první republiky?
Host Lucie Výborné
-
Jak připravit maso na gril? Co by měly mít správné burgery? Radí šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu