Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Region
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Vše, co jste chtěli vědět o chlebu
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Kvásek je u nás součástí rodiny. Přežít může až několik století, říká pekař Jan Šmikmátor
Apetýt
-
Co by to bylo za Babské rady bez fíglů do kuchyně? Přinášíme jich hned několik
Babské rady