Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: Občas si dopřejte něco nezdravého, ale ukrutně dobrého
Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: Občas si dopřejte něco nezdravého, ale ukrutně dobrého
Radiožurnál
Vzpomínáte na Vaňhovu rybárnu v pasáži Jalta, hranolky s tatarkou nebo na buřt na grilu, který prodávali na Václavském náměstí i o půl třetí ráno? Dnes přímo v centru Prahy najdeme 25 různých světových kuchyní. Jenže chuťová paměť se nezapře, jak tvrdí Pavel Maurer.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Dobře upravená domácí ryba dokáže potěšit na těle i na duchu
Glosa Pavla Maurera
-
Vaňhova rybárna: Místo, kde se Češi naučili jíst mořské ryby
Pochoutkový rok
-
Petr Vlk uvařil jahodové knedlíky v perníku, ochutnávala Jana Šulcová
Pochoutky na talíři
-
Rybí polévka: Který recept je ten nejlepší?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Halászlé: Jak se připravuje?
Na vidličce Romana Pauluse