Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: Dobře upravená domácí ryba dokáže potěšit na těle i na duchu
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Jíte rádi ryby? Jestli ano, tak asi dáte za pravdu Pavlu Maurerovi, který se v dnešní gastroglose zamýšlí nad tím, z jaké dálky někdy musí na náš talíř ryby cestovat. Na chuti ryby se podle něj odrazí, jestli vyrostla v sádce, velkofarmě nebo některém z jihočeských rybníků.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
Glosa Pavla Maurera
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Jak si oboustranně užít orální sex? Opravdu není nutné se chovat jako v pornu
Pot
-
Slušný vychování: Výchovná facka neexistuje. Startuje série Slušný vychování
Houpačky
-
Chřest bílý: Jeho chuť je jemnější
Na vidličce Romana Pauluse
-
Šeng Kche-i: Holky ze severu
Četba s hvězdičkou
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem