Pochoutky na talíři
Petr Vlk uvařil jahodové knedlíky v perníku, ochutnávala Jana Šulcová
Pochoutky na talíři
Region
Zkuste si udělat báječné a přitom jednoduché jahodové knedlíky obalené v perníku jako šéfkuchař Petr Vlk z restaurace Na Kopci v Praze 5. Recept prý pochází od Pavla Pospíšila, jeho velkého učitele. Ochutnávat dorazila také herečka Jana Šulcová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Kuchařské čarování
-
Chomutovská jídelna Labuť láká – na českou klasiku i chilli bůček po thajsku
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
V Kambodži odmítla ochutnat pavouky, ale v Turecku se vydala do podzemí za mořskou pěnou
Na cestách s Petrem Voldánem
-
Křest Jihomoravské kuchařky východočeského šéfkuchaře Radka Pálky: Je to vážně kniha plná skvostů
Páteční host