Pochoutkový rok
Vaňhova rybárna: Místo, kde se Češi naučili jíst mořské ryby
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Naši prarodiče nedali na Vaňhovu rybárnu dopustit. Sídlila na pražském Václavském náměstí a je s ní spjatá pověst jednoho z míst, kde se Češi naučili konzumovat mořské plody. Cestu si k ní našla i další generace, ale dnes už na ni můžeme bohužel jen vzpomínat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
S panem hrabětem jsme vypili nejedno pivo, říká Jaroslav Svěcený o chataření v Českém Šternberku
Tady to znám
-
Rybí polévka z rodinného receptáře Vladimíry Jakouběové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vzácnou černou perlu prý vlastnil Rudolf II. Její cena se nedala vyjádřit v penězích
Vltavín
-
Místa v srdci strážníka Viléma Vávry
Místa v srdci
-
V rybnících se lidé koupali. Dnes v nich kromě kapra nepřežije skoro nic
Podhoubí
-
Smetanově rybí salát od Vladislava Chaloupka
Pochoutkový rok
-
Pavel Maurer: Občas si dopřejte něco nezdravého, ale ukrutně...
Glosa Pavla Maurera