Zápisník zahraničních zpravodajů
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů

Radiožurnál
Dva Češi by se asi neshodli, jestli je českým národním pokrmem svíčková, nebo vepřová se zelím. Pokud byste ale stejnou otázku položili kdekoliv ve střední Asii, odpověď by byla jasná a jednoznačná: plov. Někde tomuto pokrmu říkají třeba pilaf nebo palov, řeč je o tomtéž. O rýži s masem a zeleninou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Obliba dýní v českých kuchyních roste. Šéfkuchař z Větruše nabízí pár svých oblíbených receptů
Host Dopoledního expresu
-
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ke kořenům české gastronomie: Robert Loose. Chcete vědět, který národ vaří jako pejsek s…
Hovory
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Ve vlastní šťávě: Romská kuchyně je součástí české tradice
Ve vlastní šťávě
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Příprava česneku na sadbu
Káva o čtvrté
-
Když jíte hůlkami, sousta nikdy nenapichujte. Znamená to hrozbu smrtí
Návod na etiketu