Dobrá rada
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
Olomouc
Na otázku, co je to tradiční česká vánoční kuchyně, by se určitě sešlo mnoho odpovědí. Je to rybí polévka, smažený kapr a majonézový salát? A proč ne hrachovka, houbovka, bramborové plátky nebo candát s bylinkami? „To všechno na štědrovečerním stole můžeme mít,“ doplňuje zkušený mistr.
Dita Vojnarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Táborský Šatník pomáhá diskrétně. Přibývá totiž klientů ze střední třídy, kteří se za problémy stydí
Zprávy z jižních Čech
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Marie Tomsová: U nás doma bramborový salát nejíme
Neděle Marie Tomsové
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
-
Stretnutie s Richardem Trsťanem
Stretnutie
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Dopolední Region
-
- Jakub Železný, moderátor
Tandem
-
Rondo 17. 6. 2011
Rondo
-
Rozhlasová apatyka - Pavla Kurková
Máme hosty