Dobrá rada
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
![Kapr a bramborový salát](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/4090a6887fb76b0bc8f2be681eb4eb5f.jpg?h=6377f7ce&itok=VI4luyAu)
Olomouc
Na otázku, co je to tradiční česká vánoční kuchyně, by se určitě sešlo mnoho odpovědí. Je to rybí polévka, smažený kapr a majonézový salát? A proč ne hrachovka, houbovka, bramborové plátky nebo candát s bylinkami? „To všechno na štědrovečerním stole můžeme mít,“ doplňuje zkušený mistr.
Dita Vojnarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Táborský Šatník pomáhá diskrétně. Přibývá totiž klientů ze střední třídy, kteří se za problémy stydí
Zprávy z jižních Čech
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
-
Stretnutie s Richardem Trsťanem
Stretnutie
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Středočeské dopoledne
-
- Jakub Železný, moderátor
Tandem
-
Marie Tomsová: U nás doma bramborový salát nejíme
Neděle Marie Tomsové
-
Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století
Pochoutkový rok
-
Encyklopedie Radiožurnálu