Pochoutkový rok
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Co by byly tuzemské omáčky bez cibule. Jak by dopadl guláš, jak by (ne)chutnalo zelí, o jaký rozměr by přišla většina salátů, kdybychom neměli k dispozici zeleninovou královnu české kuchyně. Cibule člověka provází tak dlouho, že se ani s jistotou neví, odkud vlastně pochází.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V historii byla cibule vždy velmi váženou zeleninou a někde fungovala i jako platidlo
Zelené světy
-
V depresivnějších obdobích se snažím nic nepsat, nebo to aspoň nezveřejňovat, říká básnířka Mišíková
Hovory
-
Ladislav Fuks: Pan Theodor Mundstock. Hra o strachu, který dokáže člověka zničit
Večerní drama
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Fabrika
Radiokniha
-
Avokádo, toto poněkud neobvyklé ovoce, zdomácnělo na českém jídelníčku celkem nedávno. Jeho…
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ladislav Fuks: Poslední ostrov
Povídka
-
Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut
Host Lucie Výborné
-
Moderovala Romana. Nedělní speciál na téma Není cibulka jako cibulka. Dozvíme se, jakou…
Klub Rádia Junior
-
Ve vlastní šťávě: O cibuli s láskou
Ve vlastní šťávě