Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Zachraňujte jídlo, ať nekončí v popelnicích
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Zachraňujte jídlo, ať nekončí v popelnicích
Radio Wave
Fenomén záchrany potravin, šetrného nakládání s jídlem a všechny aktivity s tím související doslova cloumají světem. Pravda je, že současný stav, kdy veškerá obrovská nadprodukce potravin končívá často z malicherných důvodů na skládce či v kompostu, je dlouhodobě neudržitelný.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
7 způsobů, jak přirozeně čistit cévy
Přírodní lékárna
-
Třetinu jídla lidé vyhodí a zničí. Nejvíc plýtvají mladí
Dnešní Plus
-
Neviditelní, nebezpeční, všudypřítomní škůdci našeho jídla i zdraví. Na co si dát v létě pozor?
Apatyka
-
Vegani děti netýrají, dokazuje veganská matka tří veganských dcer
Houpačky
-
Zelené světy
-
Bez hladovění. Dnes je trendem živit pacienta po operaci co nejdříve, někteří si nosí umělou výživu…
Zdravíčko
-
Jak se stravovat při viróze? Hlavně pít
Co vás zajímá