Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Typologie farmáře
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Typologie farmáře
Radio Wave
Před časem jsme si probírali typologii hosta a návštěvy na farmách, které jsem teď pracovně absolvoval, mě doslova nutí, abych se věnoval typologii farmáře. Také proto, že v médiích hned nato vycházely dobře míněné rady novinářů a foodwriterů, kterak poznat sedláka, takříkajíc na první pohled.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Kráva není roštěná
Ve vlastní šťávě
-
V rakouském Irschenu vsadili na bylinkovou turistiku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Prolomit vlny: Neužitečné obory? Diplomovaný umělec má větší...
Prolomit vlny
-
Irena Fuchsová: Předražený jídelní lístek pražské zoo
Když vypráví nápověda
-
Luděk Homoláč: V zemědělství pracuje posledních 90 000 mohykánů. Musíme si vychovat dobré nástupce
Host ve studiu
-
Karel Hvížďala: O psaní jsem se zajímal vždy, takže novinařina byla jen cesta
Hovory
-
Protesty zemědělců? S některými organizátory opravdu jednat nebudu, říká ministr Výborný
Ranní Plus