Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o tom, jak založit malou cukrárnu
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Sníte o tom, opustit teplé místo v kanceláři a začít jinak, třeba pohodovou prací ve vlastní malé kavárně? Podobná myšlenka napadla už mnoho lidí, kteří v gastro oboru nepracují. O radostném i vyčerpávajícím podnikání v nově vzniklé cukrárně jsme se bavili s Bárou Zemanovou, která tento sen proměnila ve skutečnost.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sny jsou od toho, aby se plnily, tvrdí dobrodruh a podnikatel Olšiak
Hovory
-
Párek není steak. Kvalitu potravin vnímáme subjektivně, skrze naše očekávání, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Buchty na téma party. „Parties jsou i pro starý a introverty,“ říká Míra Valeš
Buchty
-
Na mateřské uvařila svou první marmeládu. Dnes je z ní vyhledávaná cukrářka
Kdo umí, ten umí
-
Eva Turnová: Jen tak
Glosa Plus
-
Mistrovský kurz Renaty Zezulkové: Jak realizovat vlastní sen a uvařit nejlepší marmeládu v zemi
Mistrovský kurz
-
Monika Brýdová odletěla za teplem a vyzkoušela očistnou kúru na Srí Lance
Dámská jízda
-
O snění a realitě
Ranní úvaha