Ve vlastní šťávě
Párek není steak. Kvalitu potravin vnímáme subjektivně, skrze naše očekávání, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
![Anna Grosmanová](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/159adfa3ef2109950545e50fa4e9716f.jpg?h=ac46aec9&itok=z7LiXZ6G)
Radio Wave
Co znamená farmář a farmářský? Měl by se tento pojem nějak ukotvit v legislativě, nebo je to vcelku jedno? S Annou Grosmanovou, která se zemědělství věnuje jako agroreportérka i nadšená propagátorka hnutí Slow Food, jsme probrali, kdo prodává na trzích, kam zajet na pole i co to znamená malý zemědělec.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sedlák Radek Cihlář: Kolik hektarů potřebuje, aby uživil rodinu?
Jak to vidí...
-
HLASUJTE: Co si myslíte o plánovaném zákazu slev v supermarketech?
Radiofórum
-
Dvě hodiny po práci se věnujeme byrokracii. Pěstitel má být na poli, říká spolumajitel rodinné farmy
Dvacet minut Radiožurnálu
-
K protestům zemědělců se nepřipojím. Dotace jsou smlouvou se společností, míní farmářka Součková
Hovory
-
Vejce přímo od farmáře můžou být od slepic v klecích. Pravdu...
Dnešní Plus
-
Znáte pravidla platná pro prodej ze dvora?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Ve vlastní šťávě: Kráva není roštěná
Ve vlastní šťávě
-
Jak se vede zemědělcům
Co vás zajímá
-
Pomůže novela zákona zachovat nejkvalitnější půdu?
Pro a proti
-
V rakouském Irschenu vsadili na bylinkovou turistiku
Zápisník zahraničních zpravodajů