Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Plánujeme první pražský Street Food Festival
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Plánujeme první pražský Street Food Festival
Radio Wave
Nedávno jsem se v pořadu Ve vlastní šťávě věnoval takzvanému street foodu – tedy pouliční kuchyni. Byl jsem nadšený procházkou po Londýně, kde cenově zajímavé koncepty rostou jako houby po dešti. Od jídla za pět liber do papíru s sebou u rozkládacího kempingového stolku na Brick Lane po víkendové merendy na Druid Street nebo opravdu hezké farmářské trhy – všechno to bylo barevné, hezké a veselé a každý si mohl najít ten „svůj šálek kafe“. I poměrně drahý, ale opravdu ulítlý pouliční fesťák, kde se předvádí ti největší šílenci v oblasti pouliční gastronomie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Kouzlo dobrého jídla z ulice
Ve vlastní šťávě
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Na české dálnici se slušně najíte jen výjimečně. Proč je to v...
Glosa Pavla Maurera
-
Král polévek v Métách je samouk
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Na Street Food Festivalu vařily i Kuchařky bez domova
On Air
-
Omáčka ze sušených rajčat
Dobroty Dáši Kubíkové
-
„Největší nástraha je pro mě jídlo.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nástrahách
Omeletky