Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v zimě plotna nevystydla
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v zimě plotna nevystydla
![Růžičková kapusta](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03395000.jpeg?h=1c9b88c9&itok=Jo7-i-a6)
Radio Wave
Tady přestává legrace. Teď už je opravdu zima a na skladbě mého jídelního lístku se projevuje především častější absencí paprik, rajčat, lilků a listové zeleniny a o to častějším výskytem obilovin, luštěnin a zimní zeleniny. Protože pocházíme z prostředí, které zimní zeleninu odsoudilo do role futra do vývaru a přílohy k pečenému bůčku v podobě dušeného zelí, pojďme se společně mrknout, co máme k dispozici a jak s tím naložit.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Řepná kampaň
Ve vlastní šťávě
-
S bylinkářkou Venuší Studničkovou o tom, co pít ve vedru a jaké bylinky naopak nepoužívat,…
Host Dopoledního expresu
-
Glosa Pavla Maurera: I veverky mají svou hrdost a berou si...
Glosa Pavla Maurera
-
Poctivá kroupová polévka s fazolemi. Chutný a vydatný pokrm, kterým lze nahradit i hlavní jídlo
Vaříme s Habadějem
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce
-
Vylepšená pórková polévka
Dobroty Dáši Kubíkové