Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: 10 smrtelných hříchů obsluhy

Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: 10 smrtelných hříchů obsluhy
Číšník

Radio Wave

Příspěvek o tom, jak být lepším hostem, zřejmě dopadl na úrodnou půdu a já ještě jednou děkuji kolegovi Matoušovi Petráňovi, že mi ho „zapůjčil“. Doslova explodoval na sociálních sítích a rozvířil debatu o tom, zda mají číšníci vůbec právo vyžadovat něco od svých hostů, nebo jsou jen povinni za peníze, pro které ostatně pracujeme všichni, snášet trpělivě od svých hostů téměř cokoliv. Protože přeci máme kapitalismus, že. Jenže mezi tržním chováním a prostitucí může být hranice sice tenká, ale pořád ještě je to hranice. Co tedy dát hlas druhé straně pomyslné barikády – tedy baru?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají