Ve vlastní šťávě
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Spolu s gastroredaktorkou Darinou Sieglovou jsme se zamýšlely nad novinkami, které přinesl rok 2022, i trendy, které se objevily. A také nad možnostmi, které by se ve světě jídla mohly objevit v roce 2023. Naučíme se lépe pracovat se zeleninou? Otevře se více vegetariánských restaurací nebo zajímavé bary, které by se podobně jako výběrová káva mohly objevovat i v mimopražských regionech? Anebo přijde vlna cruffinů?
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Vegetářská pečeně podle První vegetářské kuchařky z roku 1909
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Tip Juliany Maškrtnice: Nové Baues bistro v pražské Libni nabízí asijské fusion menu
Tip
-
Adventní věnec za pár korun a dietní triky exministryně spravedlnosti
Dámská jízda
-
Co nesmí jíst vegetariáni a vegani? A co je to raw strava?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Veganská a vegetariánská strava
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Cílek: Půdu zachrání malá opatření, poučme se z historie
Leonardo Plus
-
Ollie ve Šluknově je víc než jen kavárna. Nabízí lidem prostor, aby se ve svém životě nezasekli
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne