Ve vlastní šťávě
Novoroční poselství: Věřme v lepší rok a uvařme si tu nejlepší čočku, vzkazuje gastropublicistka Anna Grosmanová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Silvestrovský díl jsme podobně jako ten vánoční pojali jako skupinovou záležitost, kdy moderoval Vítek Svoboda a odpovídaly Juliana Fischerová a gastropublicistka Anna Grosmanová. Mluvili jsme o vánočních předsevzetích, o čase, kdy je nejlepší si je dát a jestli si je vůbec dávat. Taky jsme probrali a uvařili čočku, která nemusí být jen hnědou kaší nevábného vzhledu, zdobenou namodralým vejcem, ale o něco vtipnějším, svěžejším jídlem.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Daniel Kroupa: Šťastný nový rok
Názory a argumenty
-
Nakupování už je symbolem Vánoc stejně, jako je jím kapr a stromeček, odhaluje etnograf
Hovory
-
Vracení nevhodných dárků pro vás nemusí být problém. Jak na to?
Dobrá rada
-
Sytý a saturovat
Okolo češtiny
-
Pavla Bergmannová: I Čechy mohou ležet u moře
Ranní úvaha
-
Hergot!: Veselé Vánoce a šťastný nový zen
Hergot!