Ve vlastní šťávě
Jak jídlo tvaruje náš životní prostor a co znamená gastrourbanismus?
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Kdo by měl být zodpovědný za městské tržnice, co všechno přináší městu komunitní zahrady a městské farmy a jak gastroscéna utváří atmosféru města? O tom jsme mluvili s Lucií Kohoutovou, organizátorkou FoodCAMPu, pásma programů o spojení gastronomie a urbanismu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Obchody s potravinami v malých obcích často přežívají jen za pomoci kraje nebo místní samosprávy
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
„Ústí by mělo mít právo na psychoanalýzu.“ Co je právo na město a umíme si ho v Česku vydobýt?
Spot
-
Kápézetka krmí pojídače lokální zeleniny, nestresuje sedláky
On Air
-
Expředseda Neruda: Antimonopolní úřad má být ambicióznější a soustředit se na komplexnější kauzy
Pro a proti
-
Na Olšanských hřbitovech potkáte víc běžců než těch, co chodí vzpomínat na mrtvé, míní antropolog
Hovory
-
Bude jarmark, bude aneb o řemeslech, jarmarcích a obchodním duchu doby
Na pěknú notečku
-
Petr Rotrekl: Jsem lokální patriot
Vizitka