Ve vlastní šťávě
„I jídlo k rozvozu jde dělat hezky, když si na tom dáte záležet,“ říká šéfkuchař vinohradského bistra
Ve vlastní šťávě
![Take away podle Kro Kitchen](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/76a34bd85a32b08a0ed4d013b7df3af2.jpg?h=3cd06fc8&itok=_TZOBIt7)
Radio Wave
Pokud se vám někdy zastesklo po kuřeti s rýží, které se lepí k prstům a zároveň vás z něj od soli nepálí až za ušima, možná už vás někdo nasměroval do bistra Kro Kitchen. S ambicí pozvednout hospodský kult pečeného vepřového kolene a grilovaných kuřat o stupeň výš ho otevřel Vojtěch Václavík a kromě toho, jak se od fine-diningu dostal k bistru, jsme probrali i to, jak udělat rozvážku jídla lepší.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pohádky pod drobnohledem vědy: Je sůl opravdu nad zlato?
Seriál týdne pod Ještědem
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kynutý česnekový koláč od Jany Jankůjové
Pochoutkový rok
-
Sůl je opravdu nad zlato, čistí i léčí! Kde všude ji můžete v domácnosti využít?
Babské rady
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kuchařské čarování na placato – pizza, slané koláče, sladký frgál
Kuchařské čarování
-
Cesta ke štíhlé postavě vede přes kuchyň. Jak vařit zdravě?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Nevyvedou vás z míry staré kuchařské míry?
Špalíček
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Bílé zlato už byznysmeny neláká. V Baskickém solném údolí je jeho těžba hlavně atrakcí pro turisty
Zápisník zahraničních zpravodajů