Vysočina

Dobroty Dáši Kubíkové

Dip s pečeným česnekem | Foto: Dáša Kubíková, Český rozhlas

Až rozpálíte gril nebo se pustíte do krájení a pečení zeleniny, budete si pak určitě chtít hotové jídlo namočit do chuťově vyladěného dipu. Ten dnešní je česnekový, ale opravdu není ostrý. Dělá se totiž z měkkého upečeného česneku, který ztrácí svou pálivost, ale ne chuť!

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Dobroty Dáši Kubíkové

Dobroty Dáši Kubíkové

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu