Ve vlastní šťávě
Chyběl nám kontakt s lidmi, říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Proč někdo opustí pohodlí práce z domova a psaní blogu o vaření pro radost, aby založil vlastní podnik? S Petrem a Gabrielou Ogurčákovými, manželi a blogery známými jako PG Foodies, jsme se bavili o jejich motivaci založit a vést vlastní bistro, o největších problémech provozu i o tom, jaký je klíč výběru zaměstnanců.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Foodwriters – kvalita i úplné dno?
Ve vlastní šťávě
-
Žádný Štědrý den, Silvestr, ani večery s rodinou! Práce v...
Glosa Pavla Maurera
-
Příspěvky na bydlení v souvislosti s krachem energetických společností
Poradna
-
Monika Kindlová vydala kuchařku rodinných receptů a tipů nejen pro svou dceru
Dámská jízda
-
Nachází u lidí v domovech pro seniory laskavost? Odpovídá Simona Bagarová z organizace MILA
Jak to vidí...
-
Rozhovor s držitelem titulu Výjimečný mladý člověk Pavlem Podruhem
Řečí peněz
-
Inspirativní místo pro práci a kavárna v jednom, to je...
Prahou křížem krážem
-
I naše babičky hledaly dobré rady do života. Jak být dobrou ženou svému muži?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové