Ve vlastní šťávě
Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Barbora Šimůnková je česká šéfkuchařka, které se povedlo pracovat v nejlepších restauracích v New Yorku. Po čtyřletém odstupu, během něhož upekla spoustu chleba, zkusila si vést restauraci a rozběhnout bistra v Praze i dalších regionech, se jí konečně povedlo postavit se na vlastní nohy a otevřít vlastní restauraci. Proč zrovna teď, v jakém stylu a jak se jí daří bez většího investora?
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
I ty nejznámější památky stále mají tajemství. Na Červené Lhotě restaurátoři obnovili výzdobu stropu
Zprávy z jižních Čech
-
Tip Juliany Maškrtnice: Šéfkuchařka Barbora Šimůnková si v Praze otevřela vlastní restauraci LEAF
Tip
-
Porazily jsme první hráčky světa, to je úžasné, radovala se Strýcová po postupu ve čtyřhře
Sportovní rozhovory
-
Jediní kladrubáci, kteří kdy vezli Stanley Cup. Najdete je na Těšínsku u Valtra Brody
Odpolední interview
-
V okrašlovacím spolku se loučíme pozdravem, ať nám kytky kvetou. Já dodám, ať kvetou i vztahy
Host ve studiu
-
Základem ruské kuchyně je polévka, obvykle hustá a výživná....
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Jsme v desítce nejlepších týmů na světě. Je to neuvěřitelné, shodují se reprezentantky v lakrosu
Na férovku s Vavřincem Hradilkem