Ve vlastní šťávě
Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Barbora Šimůnková je česká šéfkuchařka, které se povedlo pracovat v nejlepších restauracích v New Yorku. Po čtyřletém odstupu, během něhož upekla spoustu chleba, zkusila si vést restauraci a rozběhnout bistra v Praze i dalších regionech, se jí konečně povedlo postavit se na vlastní nohy a otevřít vlastní restauraci. Proč zrovna teď, v jakém stylu a jak se jí daří bez většího investora?
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě
-
Interview s Janem Pospíšilem o Originálním pražském synkopickém orchestru
Jazzové dopoledne
-
Lenka Srncová prožila osm let na Bali, kousek ho přivezla do Olomouce
Větrník - Host ve studiu
-
Je vychrtlý Christian Bale vrchol herectví? Extrémní proměny hvězd jsou i PR, říká filmová kritička
On Air
-
Jak najít svůj osobní styl a být v něm spokojení? Mistrovský kurz módní návrhářky Heleny Fejkové
Mistrovský kurz
-
Učitelky mě posílaly k psychologovi, prozrazuje při vzpomínce na dětství zpěvák Matěj Ruppert
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Casa Baldi v Římě našla po letech novou kreativní náplň díky značce Casalgrande Padane
Mozaika
-
Osminu spotřeby by mohla pokrýt komunitní energetika. Zatím brání legislativa
Podhoubí
-
Národní knihovna volně zpřístupnila své databáze. Co nám přinesou a proč bychom je měli chtít?
Akcent
-
Procházka světem ilustrovaných filmů. S Galinou Miklínovou a (nejen) Lichožrouty
Setkání u mikrofonu