Vaříme s Habadějem
Špenátové palačinky s kuřecím masem. Odborníci špenát označují za nejdůležitější superpotravinu
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Od doby, kdy špenát propagoval Pepek námořník, uběhlo hodně času. Přesto stále platí, že tato zelenina patří mezi přírodní stravu s nejvyšším množstvím živin a ochranných látek. Doporučujeme jeho zařazení do jídelníčku nejen v tradiční dušené podobě, ale také v syrovém stavu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Špenát mimo jiné dodá vitamin krásy. Jezte ho osmahnutý, dušený, ale i syrový
Přírodní lékárna
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Krém z pečeného květáku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy
Ve vlastní šťávě
-
Zelné šišky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Brambory jsou oblíbenou potravinou už po celá staletí. Proč je strouhat i do kynutého těsta?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Když se farmář stará o svá zvířata dobře, může se chov dobytka i vyplatit
Natura