Vaříme s Habadějem
Špenátové palačinky s kuřecím masem. Odborníci špenát označují za nejdůležitější superpotravinu
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Od doby, kdy špenát propagoval Pepek námořník, uběhlo hodně času. Přesto stále platí, že tato zelenina patří mezi přírodní stravu s nejvyšším množstvím živin a ochranných látek. Doporučujeme jeho zařazení do jídelníčku nejen v tradiční dušené podobě, ale také v syrovém stavu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenát mimo jiné dodá vitamin krásy. Jezte ho osmahnutý, dušený, ale i syrový
Přírodní lékárna
-
Kuřecí směs na kari s kokosovým mlékem. Milovníci indické kuchyně nedají na tento recept dopustit
Vaříme s Habadějem
-
Játrová paštika bez masa? Chuť není problém, nejtěžší je vytvořit strukturu, přiznává výzkumník
Natura
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky
Příběhy z Vysočiny
-
Těstovinové hnízdo s masovou náplní. Vynikající rychlovka
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Krém z pečeného květáku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy
Ve vlastní šťávě
-
Hořčík je v mnoha potravinách. Nevyhazujte peníze za tablety
Náš host
-
Zelné šišky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou