Babské rady
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Jíška je nejstarší a nejznámější zahušťovadlo pokrmů, ale řekněme, že není jíška jako jíška. Tuto směs vždy připravujeme ze stejného množství rostlinného tuku nebo másla a mouky. Zásmažka se připravuje pražením mouky na tuku.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nastavený zeleninový hrnec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Římský kmín dodá vašim pokrmům silnou a ostrou chuť, navíc prospěje zdraví
Přírodní lékárna
-
Bramborovo - tvarohové kulaté knedlíky se slaninou a kysaným zelím. Klasika, která nikdy nezklame
Vaříme s Habadějem
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Rané brambory se musí rychle spotřebovat. Jejich tenká slupka neumožňuje skladování
Pochoutkový rok
-
Jedlý plevel na louce a zahradě místo zeleniny
On Air
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
V období chřipek a viróz si domů pořiďte rýmovník
Náš host