GRIL přírodní sýr nezrající z Jeřmanic | Foto: Jaroslav Hoření, Český rozhlas

Putování za výrobci oceněných regionálních potravin Libereckého kraje nás zavede do rodinné mlékárny v Jeřmanicích, kde vzniká vítěz kategorie Sýry včetně tvarohu Gril přírodní sýr nezrající. Kouzlo výroby představil David Erlebach redaktorovi Jaroslavu Hořenímu.
Jaroslav Hoření

Všechny epizody

Seriál týdne pod Ještědem

Seriál týdne pod Ještědem

Každý týden pro vás chystáme seriál na zajímavé téma, které se váže k ročnímu období, významnému výročí, aktuální situaci, tradicím a svátkům a také místům v Libereckém kraji. Poslouchejte každý všední den po 10. hodině v Dopoledni pod Ještědem.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu