Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Putování za výrobci oceněných regionálních potravin Libereckého kraje nás zavede do rodinné mlékárny v Jeřmanicích, kde vzniká vítěz kategorie Sýry včetně tvarohu Gril přírodní sýr nezrající. Kouzlo výroby představil David Erlebach redaktorovi Jaroslavu Hořenímu.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Lenka Kmošková ze Sebranic je archaický nadšenec
Kdo umí, ten umí
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
V malé vesnici u Tábora peče poctivé máslové sušenky...
Dámská jízda
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Arabské Pochoutky s Klárou Issovou
Pochoutky na talíři
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Radovanovy hrátky na poli i v kapele
Na nedělní vlně z Pardubic