Kladenská pečeně z Podkrkonošské uzeniny | Foto: Jaroslav Hoření, Český rozhlas

Na klasické postupy a recepty vsadil už před lety majitel společnosti Podkrkonošská uzenina, a že udělal správně, dokládá už řada krajských ocenění v soutěžích Výrobek roku Libereckého kraje či Regionální potravina Libereckého kraje. Za Josefem Šulcem se do Podkrkonošské uzeniny vypravil redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření

Všechny epizody

Seriál týdne pod Ještědem

Seriál týdne pod Ještědem

Každý týden pro vás chystáme seriál na zajímavé téma, které se váže k ročnímu období, významnému výročí, aktuální situaci, tradicím a svátkům a také místům v Libereckém kraji. Poslouchejte každý všední den po 10. hodině v Dopoledni pod Ještědem.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu