Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Devět nových prestižních značek Regionální potravina Libereckého kraje udělila odborná komise soutěže projektu ministerstva zemědělství, do které 29 producentů přihlásilo 77 výrobků. V seriálu se vydáváme za jednotlivými chovateli, pěstiteli a výrobci. Tentokrát nás redaktor Jaroslav Hoření zavede na Frýdlantsko až k hranicím s Polskem, do včelína, kde se rodí oceněný Med od Nojmíků a představí včelaře Pavla Neumaiera.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
I plíseň může být hodná, vysvětluje český výrobce japonské pasty miso
Ve vlastní šťávě
-
Dožínky Plzeňského kraje už tuto sobotu 9. září
Náš host
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Ručně vyráběné pelmeně, varenyky, čebureky i holubce můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Jak se žije s vlky. Je to šok, najít za rozednění pět roztrhaných ovcí, říká farmářka z Podještědí
Vybrali jsme pro vás
-
Tomáš Burda sbírá zemědělské stroje. Některé představil na loňské traktoriádě v Libčicích n. Vlt.
Dopolední Region