Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
9 ze 77 přihlášených výrobků získalo v letošním roce prestižní značku Regionální potravina Libereckého kraje. Seriál Českého rozhlasu Liberec, který připravil redaktor Jaroslav Hoření, vás v každém díle vede k některému z oceněných chovatelů, pěstitelů či výrobců. Zavítáme i do Mimoně a podíváme se do cukrářské výrobny na vznik oceněného smetanovo-tvarohového dortu.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Co je základem dobrého chleba? Nejen na to jsme se zeptali řemeslné pekařky Šárky Nemešové
Vybrali jsme pro vás
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Reportáž z hranic: Německé firmy udělají cokoli pro to, aby od nich čeští pendleři neodešli
Zaostřeno
-
Mandlový koláč, kopřivový sirup i Cyrilovy brambůrky. Značku...
Dopolední Radiožurnál
-
Liberecká Výšina je znovu oblíbeným výletním místem....
Česko – země neznámá