Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Představujeme dalšího producenta, který se může pyšnit značkou Regionální potravina Libereckého kraje. Je jím Martin Šourek, který vede Farmu Filoun oceněnou za Filounský BIO jogurt bílý.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Anthony Hopkins zaspal Oscara a žena se probodla kvůli špekáčku. To jsou top zprávy minulého týdne
Mikrovlnky
-
Marmelády, ovocné vůně a chutě v Dobrotách od tetičky propojují silný životní příběh Jany Šrytrové
Návštěva
-
Jak se žije s vlky. Je to šok, najít za rozednění pět roztrhaných ovcí, říká farmářka z Podještědí
Vybrali jsme pro vás
-
Galerie Riegrovy stezky
Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem