Pšenično-žitný chleba z DOKu | Foto: Jaroslav Hoření, Český rozhlas

Vyrobit kvásek, vytvarovat bochník, nechat kynout a nakonec upéct. Tak se nechá ve zkratce popsat třídenní zrod pšenično-žitného chleba DOK, dalšího výrobku oceněného značkou Regionální potravina Libereckého kraje. Redaktor Jaroslav Hoření vám přiblíží postup jeho pečení.
Jaroslav Hoření

Všechny epizody

Seriál týdne pod Ještědem

Seriál týdne pod Ještědem

Každý týden pro vás chystáme seriál na zajímavé téma, které se váže k ročnímu období, významnému výročí, aktuální situaci, tradicím a svátkům a také místům v Libereckém kraji. Poslouchejte každý všední den po 10. hodině v Dopoledni pod Ještědem.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu