Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Vyrobit kvásek, vytvarovat bochník, nechat kynout a nakonec upéct. Tak se nechá ve zkratce popsat třídenní zrod pšenično-žitného chleba DOK, dalšího výrobku oceněného značkou Regionální potravina Libereckého kraje. Redaktor Jaroslav Hoření vám přiblíží postup jeho pečení.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
I plíseň může být hodná, vysvětluje český výrobce japonské pasty miso
Ve vlastní šťávě
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
Ručně vyráběné pelmeně, varenyky, čebureky i holubce můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Harryho mrazem sušené křupavé sýry z rodinného podniku v Novém Bydžově vás dokonale pohladí v puse
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Donut neboli americká kobliha
Vařte s námi
-
Lenka Kmošková ze Sebranic je archaický nadšenec
Kdo umí, ten umí