Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Kysané zelí ve slaném nálevu je další oceněnou Regionální potravinou Libereckého kraje. Zelí se vyrábí v Brništi a jeho výrobou provedl jednatel společnosti Samir Petr Matušík redaktora Jaroslava Hořeního.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Železniční mosty: Kamenný most v Mimoni a viadukty u Zahrádek a u Krnska
Vlakem Libereckým krajem
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Galerie Riegrovy stezky
Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Liberecká literární líheň: Dílo Jaroslava Landy čte Monika Tomková
Kultura pod Ještědem