Radioporadna
Správné podzimní menu. Polévka, která zahřeje, kančí guláš a podzimní dezert z dýně
Radioporadna
Správné podzimní menu. Polévka, která zahřeje, kančí guláš a podzimní dezert z dýně
Radioporadna: Slávka Formánková, Střední škola potravinářská Smiřice. Podzimní menu - správný postup při úpravě zvěřiny? Polévka, která zahřeje, kaštanová nádivka, kančí guláš, a podzimní dezert z dýně. Zajímavá osobnost je hostem radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11. hodině.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Žádná sněžná děla.“ Na malé sjezdovce Podlazí vydrží lidé s termoskou čaje a špekáčky celý víkend
Seriál Radiožurnálu
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Místo cukroví nepečený jablečný dort. Překvapte rodinu lehkým dezertem s vůní skořice
Radioporadna
-
Radioporadna: Krásný trávník vyžaduje vaši péči i trpělivost, tvrdí František Hlubocký
Radioporadna
-
Speciál Martina Veselovského z Havířova
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Rozbřesk na Křivoklátsku
Slow Radio
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 5. 2023
Pochoutkový rok