Radioporadna
Sladké grilování aneb tepelně upravovat můžeme i ovoce. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou
Radioporadna
Hradec Králové
Přejedli jste se špekáčků a masa? Neděste se dalšího grilování a udělejte si večer trochu jinak. Už jste slyšeli o grilovaném ovoci? Pro mlsné jazýčky je to jasná volba! Pojďte si s šéfkuchařem Radkem Pálkou vyzkoušet odlehčenou verzi grilování, která bude stejně chutná jako inovující.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší škvarky jsou z trouby. Jednodušeji už to nejde
Radioporadna
-
„Důchodcům zbytky nezůstávají. Své nákupy musí důkladně...
Dopolední Radiožurnál
-
Noky s třešňovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Snědli byste brouka nebo červa? V budoucnu možná budete muset
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Věděli jste, že moučný červ barbecue má jen devět kalorií?
Glosa Pavla Maurera
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu
-
Salát ze zelené papáji: Jak postupovat při přípravě
Na vidličce Romana Pauluse
-
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
Abeceda potravin