Dopolední Radiožurnál
„Důchodcům zbytky nezůstávají. Své nákupy musí důkladně promýšlet,“ tvrdí seniorka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Václav Souček: Hraboši
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Jan Pokorný na farmářském trhu
Udrž to! 7 výzev pro planetu
-
Jan Katina: Vepřová kýta s 80 % masa? Legislativa to umožňuje
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Maso je přínosné, pokud ho jíme v přiměřeném množství a nejsme nemocní
Co vás zajímá
-
Malý, kompaktní a dá se použít i uvnitř. Jak vybrat nejlepší kontaktní gril?
Dva na Dvojce
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Ing. Lucie Dohnalová - Proč bychom se měli vrátit zpátky do kuchyně?
Radioporadna