Pochoutky na talíři
Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney
Pochoutky na talíři
Region
Šéfkuchař pardubické restaurace Hogo Fogo Jan Brandejs nás naučil burgr z hovězího krku s cibulovým chutney, cuketovými hranolky a hořčicovým dresingem. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přizvali ke stolu i moderátora a milovníka dobrého vína Martina Severu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Léto na grilu: Špíz z mořské tresky a čerstvý salát. Griloval Jan Brandejs
Pochoutky na talíři
-
Tentokrát vyjedeme za absolutním vítězem 12. ročníku soutěže Vinařství roku
Apetýt
-
Martiny aneb Martinské rohlíčky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 3. 4. 2022
Pochoutkový rok
-
Salát, tlačenka nebo krokety. Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat mnoha způsoby
Hobby magazín speciál
-
Dagmar Ruščáková: Někde pod Etnou
Nedělní káva
-
Proč se vyplatí investovat do piva
Řečí peněz