Pochoutky na talíři
Léto na grilu: Špíz z mořské tresky a čerstvý salát. Griloval Jan Brandejs
Pochoutky na talíři
Region
V Pochoutkách na talíři jsme zahájili Léto na grilu. Šéfkuchař Jan Brandejs z pardubické restaurace Hogo Fogo ugriloval špíz z mořské tresky přímo na palubě lodi Blanice na Labi. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali i herečku Ivanu Andrlovou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 8. 2023
Pochoutkový rok
-
Za písněmi podél hranic
Na pěknú notečku
-
Žena u jezera Attersee vyrábí třicet druhů šnapsu, má i...
Dámská jízda
-
Jihlavský komunista a odborář Evžen Plocek se před 55 lety polil hořlavinou a zapálil
Příběhy z Vysočiny