Pochoutky na talíři
Léto na grilu: Špíz z mořské tresky a čerstvý salát. Griloval Jan Brandejs
Pochoutky na talíři
Léto na grilu: Špíz z mořské tresky a čerstvý salát. Griloval Jan Brandejs

Region
V Pochoutkách na talíři jsme zahájili Léto na grilu. Šéfkuchař Jan Brandejs z pardubické restaurace Hogo Fogo ugriloval špíz z mořské tresky přímo na palubě lodi Blanice na Labi. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali i herečku Ivanu Andrlovou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jan Bušina připravil steak z vepřové krkovice s pečenou bramborou, ochutnávala Heidi Janků
Pochoutky na talíři
-
Nejlepší zvěřinou je dančí maso. Udělejte si z něj guláš!
Pochoutkový rok
-
Inspirace ze Štrúdlfestu a kouzla s houbami
Kuchařské čarování
-
Jana Musilová - herečka, dabérka a muzikálová zpěvačka
Tandem