Pochoutky na talíři
Petr Tyrichtr připravil telecí řízek s bramborovým salátem a domácí majonézou, ochutnával Rey Koranteng
Pochoutky na talíři
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vydali do Prahy za zkušeným šéfkuchařem Petrem Tyrichtrem. Ten vlastní a provozuje restauraci Krystal Mozaika Bistro, kde se vaří z čerstvých surovin. Pro Pochoutky na talíři připravil telecí smažený řízek s bramborovým salátem s domácí majonézou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petr Tyrichtr orestoval krkovičku z přeštického prasete a...
Pochoutky na talíři
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Petr Brukner - herec - živě z Nymburka
Tandem
-
Z Prahy do šumavského mobilheimu. K vytápění nám stačí dvě žárovky, usmívá se otec od rodiny
Seriál Radiožurnálu
-
Doktor Petr Wohl: Při malování zapomínám na všechny problémy
Mozaika
-
Magazín o národnostních menšinách v Česku V rozhovoru Libora Kukala s Alexandrou Skorvid z…
Mezi námi
-
Piškotový zákusek s angreštem a sněhovou čepicí od Jiřího Pospíšila
Pochoutkový rok
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy