Pochoutky na talíři
Jan Kratochvíl připravil zvěřinovou paštiku s brusinkovou omáčkou, ochutnával Jan Čenský
Pochoutky na talíři

Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vydali do obce Předboj ve středních Čechách. Nachází se tam golfový areál YARD resort, jehož součástí je i restaurace Ke Tvrzi, kde se soustředí na moderní českou gastronomii, ale i na jídlo pro sportovce.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pro recept na zámeckou svíčkovou dle starých receptů jsme se vydali do jedné liberecké…
Rozhlas u plotny
-
Vzpomínka na Jana Munka, jak jíst v Česku košer a jazyk jidiš
Šalom alejchem
-
Rozhledny: Slovanka, jako nejstarší česká železná rozhledna, má kořeny ve Vídni
Seriál týdne pod Ještědem
-
Josef Němec je bývalý český fotbalista, dnes spolukomentátor České televize a také fotbalový…
Náš host
-
Našimi svátečními hosty jsou: Pavel Rychetský, Jiří Rusnok, Jiří Fajt a Jiří Kejval. V jakém…
Den podle...
-
Rozhovor se známým gurmetem a zakladatelem Pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem o…
Host Lucie Výborné
-
Jubileum Václava Hlaváče, bytostného swingaře, trumpetisty a zakladatele rozhlasového orchestru
Hudební pozdravení