Pochoutky na talíři
Jan Kratochvíl připravil zvěřinovou paštiku s brusinkovou omáčkou, ochutnával Jan Čenský
Pochoutky na talíři

Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vydali do obce Předboj ve středních Čechách. Nachází se tam golfový areál YARD resort, jehož součástí je i restaurace Ke Tvrzi, kde se soustředí na moderní českou gastronomii, ale i na jídlo pro sportovce.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tomáš Lachman uvařil glazované selečí kolínko s bramborovým pyré a špenátem, ochutnával Alexej Pyško
Pochoutky na talíři
-
Kuřecí supreme s kořenovou zeleninou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kapr ve dvou úpravách s rychlým salátem a záviny
Kuchařské čarování
-
Bramborák s jablky nebo povidly? Poznejte zvláštní chutě našich předků
Pochoutkový rok
-
Jak spojit klasickou českou kuchyni s kuchyní středomořskou? Není to tak nemožné. Přesvědčil…
Rozhlas u plotny
-
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem