Pochoutky na talíři
Jan Kratochvíl připravil zvěřinovou paštiku s brusinkovou omáčkou, ochutnával Jan Čenský
Pochoutky na talíři
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vydali do obce Předboj ve středních Čechách. Nachází se tam golfový areál YARD resort, jehož součástí je i restaurace Ke Tvrzi, kde se soustředí na moderní českou gastronomii, ale i na jídlo pro sportovce.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kolínko z divočáka s uzeným celerovým pyré ochutnal Štěpán Škorpil
Pochoutky na talíři
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Zámecký park Štiřín rozkvétá na jaře tisícovkou...
Česko – země neznámá
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
Rudolf Pechan - herec a učitel golfu
Tandem
-
Tschechien in 30 Minuten (08.07.2021)
Tschechien in 30 Minuten
-
Vzpomínky na ‚pionýrské‘ doby golfu v Šilheřovicích
Křížem krajem
-
Šéf házenkářů Ondřej Zdráhala: Těší mě daleko lepší komunikace mezi krajskými svazy a kluby
Na férovku s Vavřincem Hradilkem