Pochoutky na talíři
Lenka Sapíková připravila crème brûlée, ochutnávala Simona Postlerová
Pochoutky na talíři
Region
Pronikli jsme do tajů profesionálních cukrářů. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vypravili do malé cukrárenské výrobny na kraji Záběhlic v Praze, kde kraluje, peče a cukraří Lenka Sapíková. V její firmě S-Delikates nás naučila crème brûlée.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Ovocný retro dort od Jany Prudičové
Pochoutkový rok
-
Dobrovické řepánky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Mouka je při pečení naprosto zásadní, říká autorka kuchařky Cesta z těsta Petra Burianová
Apetýt
-
Jahodové variace
Kuchařské čarování
-
Výroba chleba se prodražuje, některé malé i velké pekárny už ukončily provoz
Zprávy z jižních Čech
-
Ke kynutému těstu musí mít člověk respekt, tvrdí Josef Maršálek
Dámská jízda
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem