Pochoutky na talíři
Lenka Sapíková připravila crème brûlée, ochutnávala Simona Postlerová
Pochoutky na talíři

Region
Pronikli jsme do tajů profesionálních cukrářů. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vypravili do malé cukrárenské výrobny na kraji Záběhlic v Praze, kde kraluje, peče a cukraří Lenka Sapíková. V její firmě S-Delikates nás naučila crème brûlée.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Rituál: 1. díl
Rituál
-
Křehké koláčky Lady Poukové
Pochoutkový rok
-
Moravská rodina - recept z Kuřimska; Recept Zuzany Plíškové; Poradna - Petra Krejčová,…
Apetýt
-
Láďa Hruška drží detoxikační kúru. Chuť na sladké zahání zdravými moučníky vlastní výroby
Host Dopoledního expresu
-
Prestižní ocenění Výrobek roku Libereckého kraje
Seriál týdne pod Ještědem
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
O přípravě sladkostí a dezertů jsme si povídali s Tomášem Kroftou, šéfcukrářem Francouzské a…
Rozhlas u plotny
-
Věneček? Před pár lety skoro sprosté slovo. Dnes to neplatí, tvrdí cukrářka z Chrudimi
Radioporadna
-
V malé vesnici u Tábora peče poctivé máslové sušenky...
Dámská jízda