Pochoutky na talíři
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři

Region
Pokud holdujete sladkým koláčům, zkuste udělat změnu a tentokrát zvolit slanou verzi. Návod na špenátový quiche se sýrem a sušenými rajčaty prozradil kuchař Jan Letovský z pivního baru Nota Bene v Praze na Vinohradech. Pozvání na ochutnávku přijala také herečka Libuše Švormová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Na krevetách jsme byly třikrát za sebou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě do Paříže
Omeletky
-
Světlana Lavičková si pro nás připravila několik receptů na rolády, a to jak na ty sladké, tak…
Rozhlas u plotny
-
Linecké medailonky podle ručně psané kuchařky turnovského cukráře Ladislava Jíny
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Proslula svými koláčky, ale nebojí se experimentů. Proto ji cukrařina stále baví
Kdo umí, ten umí
-
Fantasticky vláčný jablečný koláč s tvarohem od Lenky Englcové
Pochoutkový rok
-
Jaroslava Obermaierová: Recept na šťavnaté kotlety na houbách
Blízká setkání