Pochoutky na talíři
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
Region
Pokud holdujete sladkým koláčům, zkuste udělat změnu a tentokrát zvolit slanou verzi. Návod na špenátový quiche se sýrem a sušenými rajčaty prozradil kuchař Jan Letovský z pivního baru Nota Bene v Praze na Vinohradech. Pozvání na ochutnávku přijala také herečka Libuše Švormová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lenka Sapíková připravila crème brûlée, ochutnávala Simona Postlerová
Pochoutky na talíři
-
Záhorácké závitky s chlupatými knedlíky od Jany Černé
Pochoutkový rok
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Kuchařské čarování na placato – pizza, slané koláče, sladký frgál
Kuchařské čarování
-
Pohanský koláč s vepřovým masem a jablky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Donut neboli americká kobliha
Vařte s námi