Pochoutkový rok
Tradice svatomartinských hus zažívá v Česku renesanci
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
V posledních letech se husy zabydlely na svatomartinském menu. Lidé si rádi dopřejí kousek oblíbené pečínky, aniž by museli doma husu péct. Místa v restauracích bývají zamluvená už týdny dopředu a s husami je to jakbysmet.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sklenku na víno držíme vždy jen za stopku. Rozdíl je ve výšce, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Recepty na svatomartinské posvícení
Kuchařské čarování
-
Taštičky s povidly si můžete připravit jako moučník nebo mohou posloužit klidně i jako lehčí oběd
Vaříme s Habadějem
-
BáSnění Petra Pazdery Payna. Juan Gelman: Důvěrná sdělení
BáSnění
-
Kajak kros nebezpečný je, myslí si trenér slalomářů Kubričan. Dolomitenmann bere jako motivaci
Na síti s Andreou Hlaváčkovou
-
Radioporadna
-
Jak funguje parní stroj a co všechno dřív poháněl?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Petr Honzejk: Slibný start Evy Pavlové
Názory a argumenty
-
Lysá hora sedmkrát nahoru a dolů. Běžkyně Jana Kakáčová zdolává kopce i extrémní výzvy
Apetýt
-
Host: Silvie Luběnová, designérka a ilustrátorka
Noční Mikrofórum