Pochoutkový rok
Kořenářská klasika. Proč se vyplatí mít kmín v kuchyni vždy při ruce?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kmín patří mezi koření, které se v našich domácnostech zabydlelo. Ve spoustě jídel je naprosto nepostradatelné - od pečiva, přes polévky, pečené maso, až po zelí nebo vařené brambory. Neméně zajímavé je i využití kmínu v lidovém léčitelství nebo kosmetice.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tradice svatomartinských hus zažívá v Česku renesanci
Pochoutkový rok
-
Možnosti mletého masa v kuchyni jsou nepřeberné. Udělejte si ho tentokrát s bramborovými kolečky
Vaříme s Habadějem
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kuřecí pomazánka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Na Zelený čtvrtek si dejte polévku z jarních bylin. Budete zdrávi po celý rok
Dopolední Region
-
Jídlem proti trápení
Ranní úvaha
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda