Pochoutkový rok
Kořenářská klasika. Proč se vyplatí mít kmín v kuchyni vždy při ruce?
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Kmín patří mezi koření, které se v našich domácnostech zabydlelo. Ve spoustě jídel je naprosto nepostradatelné - od pečiva, přes polévky, pečené maso, až po zelí nebo vařené brambory. Neméně zajímavé je i využití kmínu v lidovém léčitelství nebo kosmetice.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Krokety s houbami a kysaným zelím od Márii Křižkové
Pochoutkový rok
-
V historii byla cibule vždy velmi váženou zeleninou a někde fungovala i jako platidlo
Zelené světy
-
Swapujte. Zbavíte se nepotřebných věcí a dostanete, co chcete. Jaká to má pravidla?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Prašná brána se původně jmenovala Nová. Podle čeho dostala název?
Návraty do minulosti
-
Naše nekomerční rádio dokáže mentálně postiženým vrátit sebedůvěru, popisuje ředitel Lipský
Hovory
-
Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?
Káva o čtvrté
-
Bývalý zoolog hlubocké zoo vzpomíná na 70. léta, kdy zahrada vypadala úplně jinak než dnes
Máme rádi zvířata
-
Petr Holub: Praskla realitní bublina? Rozhodně se něco stalo
Názory a argumenty
-
Jaroslav Rudiš: Grandhotel
Četba na pokračování
-
Expedice za českými a moravskými vynálezy
Expedice