Zprávy pro Královéhradecký kraj
450 až 600 korun letos dají zájemci za porci svatomartinské husy v některé z hradeckých restaurací
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Hradec Králové
Za svatomartinské menu si letos budou muset zákazníci v hradeckých restauracích připlatit. Cena za porci pečené husy se může blížit i šesti stům korunám. Podle provozovatelů hraje důležitou roli mimo jiné výrazně vyšší nákupní cena hus než loni. Někteří z nich proto čekají méně hostů.
Jakub Vik
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Svatomartinské pohoštění bude dražší. Cena hus stoupla o desítky procent
Zprávy z Vysočiny
-
S příchodem jara se otevírá také mnoho zahrádek restaurací. Platí i tady, že ceny za zábor rostou?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Glosa Pavla Maurera: Připlatit si za jídlo? Vyšší kvalitu za...
Glosa Pavla Maurera
-
Tradice svatomartinských hus zažívá v Česku renesanci
Pochoutkový rok
-
Hospody na vesnicích zejí prázdnotou. Po covidu přišlo zdražení energií a nákladů, lidé šetří
Zprávy z jižních Čech
-
Luxusní slovenské restaurace se otevírají obyčejným lidem. ...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Plošné snížení DPH na potraviny zaplatí naše děti, varuje poslanec Smetana
Pro a proti
-
Restaurace v prostějovském Národním domě otevře naposledy na začátku dubna. Co s ní bude dál?
Zprávy ČRo Olomouc
-
Chybí turisté a lidé se bojí potkávat. Škoda, že jsme upustili od testování, říká zástupce hotelů
Dvacet minut Radiožurnálu