Pochoutkový rok
Švédský stůl s širokou nabídkou hlavních jídel slaví letos 110. narozeniny
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Servírování formou bufetu s několika teplými a studenými pokrmy z různých potravin „na jednom stole“ říkáme u nás nabídkový, bufetový nebo švédský stůl. Ve Švédsku je to smörgåsbord, složenina slov smörgås a bord, sendvič a stůl, a jeho historie je dlouhá.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla
Příběhy z Vysočiny
-
Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
Ve vlastní šťávě
-
Vaření v páře a recepty na přání posluchačů
Kuchařské čarování
-
304. schůzka: Habsburský start
Toulky českou minulostí
-
Aby se máslo nepřipalovalo a smetana vždy vyšlehala, stačí pár jednoduchých triků
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Seriál týdne pod Ještědem
-
Pochoutky s Klárou Doležalovou
Pochoutky na talíři