Pochoutkový rok
Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Známe to všichni. Dostaneme na stůl horké jídlo, které se nedá hned jíst. Když do něj ale začneme foukat, abychom ho ochladili, chováme se velmi nespolečensky. Ladislav Špaček ví, jak na to.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Jemná krémová kulajda s nakládanými liškami od Dominiky Moldaschlové
Pochoutkový rok
-
Sníst při čekání na jídlo v restauraci pečivo připravené na stole? Velký český nešvar
Návod na etiketu
-
Jak si vylepšit jídelníček? Zkuste zázvor, doporučuje Pavel...
Glosa Pavla Maurera
-
Zdeněk Novák přivítal šéfkuchaře Stanislava Vilímka, který naznačil, že typické české jídlo…
Rozhlas u plotny
-
Na železo nikdy fronta stát nebude, tak lákáme na jídlo, osvětluje kovář myšlenku Kovárny pro radost
Host Radiožurnálu
-
Některá jídla by dole nikdo nesnědl, ale tady nahoře jsou z nich všichni happy
Zálety Aleny Zárybnické
-
Vošouch, brdlajs, camprat, kecinky. Snad žádné jídlo u nás nemá tolik názvů jako bramborák. V…
Špalíček
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů