Příběhy z Vysočiny
Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
Zima je všeobecně obdobím, kdy se na našich talířích objevují i kaloričtější dobroty. A zvlášť na začátku roku jsou to pak zabijačkové speciality. Mezi ty určitě patří škvarky, a my jsme u zkušených řezníků zjišťovali, jak uškvařit ty nejlepší.
Irena Šarounová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kopřivě se právem říká český ženšen. Vychutnejte si elixír mládí nebo kopřivový špenát
Pochoutkový rok
-
Pavel Kroneisl: Letošní zima na Šumavě
Rozhlasový sloupek
-
Výchovný políček se dostal před soud
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
V Rusku vyvrcholila tradiční masopustní veselice – maslenica....
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Už 20 let vzniká v lesíku nad Lovětínem působivý ledopád....
Česko – země neznámá
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda
-
Šumavské lyžařské areály hlásí ideální podmínky, připraveno je už také mnoho tras pro běžkaře
Zprávy z jižních Čech